ondernemer_webDe Rijdende Advocaat voor de ondernemer

U heeft het als ondernemer al druk en zwaar genoeg. Maar toch heeft u geregeld met juridische vragen te maken. Een probleem met een werknemer waar u snel een antwoord op wilt of een probleem met de verhuurder of de huurder, waar u graag snel advies in wenst. Of betalingsproblemen met een klant die in gebreke blijft of misschien een probleem met levering, aansprakelijkheid etc ?

Voor al dat soort vragen biedt de Rijdende Advocaat u als ondernemer op maat gesneden juridische dienstverlening, desgewenst bij ú op kantoor of bedrijf, en dat tegen een uiterst scherp vast tarief

Duidelijkheid in prijs met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

Voor veel voorkomende procedures (bijv. ontslagzaken, ontbinding huurovereenkomst incasso’s etc) hanteert de Rijdende Advocaat zoveel mogelijk een vaste tariefafspraak. Als ondernemer weet u precies waar u qua kosten aan toe bent.

De Rijdende Advocaat adviseert u als ondernemer nog vóórdat er zich een probleem voordoet, maar is natuurlijk ook uw beste aanspreekpunt indien er een juridisch geschil is ontstaan.

De Legal Audit

De Legal Audit is een juridische scan. Alle relevante juridische facetten van uw bedrijf worden doorgelicht en samen bekijken we waar eventuele risico´s liggen, welke onderdelen niet goed geregeld zijn of nader onderzoek behoeven.

Abonnement

De Rijdende Advocaat komt onmiddellijk én kosteloos naar u toe ! Vervolgens bestaat er een speciaal abonnementstarief inclusief een Legal Audit:

Voor ondernemers biedt de Rijdende Advocaat de mogelijkheid van een abonnementstarief van slechts € 195,- voor de duur van 6 maanden exclusief BTW, met de volgende faciliteiten:

  • uitgebreid en kosteloos bezoek van de Rijdende Advocaat aan uw bedrijf of kantoor om eventuele juridische problemen te inventariseren en uw bedrijf te leren kennen, de Legal Audit;
  • gedurende 6 maanden gratis telefonisch advies of via e-mail of per fax over nieuwe juridische zaken binnen uw bedrijf;
  • een korting van 15% op het standaardtarief van de Rijdende Advocaat;
  • uiteraard wordt volstrekte geheimhouding gegarandeerd.


Incasso’s

Ook voor incasso is de Rijdende Advocaat u graag behulpzaam. De hiermee gepaard gaande kosten worden uiteraard bij de desbetreffende debiteur in rekening gebracht. Indien betaling uitblijft wordt geprocedeerd. Alle dezerzijds gemaakte kosten worden zoveel mogelijk op de debiteur verhaald en worden voldaan uit de buitengerechtelijke incassokosten en de proceskosten. Met andere woorden, als cliënt heeft u er verder zowel materieel als financieel geen omkijken meer naar!

Bovenstaande regeling geldt uitsluitend voor incasso’s en ervan uitgaande dat de debiteur verhaal biedt. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid van “Gefinancierde Rechtshulp” tevens bij de invordering van incassozaken. (zie ook Tarieven en Algemene voorwaarden)

Bel of mail de Rijdende Advocaat of stel hier uw juridische vraag.