Mijn Visie

Onze samenleving draait steeds sneller. Ook het recht is zeer divers en is continu in beweging. Diepgaande specialisatie is daarom van belang. Als De Rijdende Advocaat richt ik mij vooral op de belangrijke rechtsgebieden voor de particulier maar vooral ook voor ondernemers. Zo ben ik een officieel erkend arbeidsrechtspecialist (Grotius Academie), lid van de vereniging van arbeidsrechtadvocaten (VAAN), van de vereniging arbeidsrecht-advocaten Limburg (VAAL) én van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Daarnaast ben ik zeer ervaren in het Familierecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan echtscheidingen, verdelingen, omgangs- en alimentatiekwesties. Maar ook op het gebied van burenrecht, huurrecht en contractrecht kan ik u volledig met raad en daad bijstaan.

Tevens heb ik mijn sporen verdiend als bemiddelaar (mediator) door mijn jarenlange ervaring. Zo heb ik inmiddels meer dan 1000 echtscheidingen naar volle tevredenheid behandeld op gemeenschappelijke basis.

Mijn visie als De Rijdende Advocaat:

De Rijdende Advocaat heeft een unieke zienswijze op het verlenen van juridische bijstand.

De Rijdende Advocaat heeft als visie: betaalbaar, toegankelijk en vooral klantgericht en slagvaardig werken !

De Rijdende Advocaat komt naar ú toe in uw eigen vertrouwde omgeving, thuis in de woonkamer of aan de keukentafel maar ook op kantoor of op een neutrale ontmoetingsplaats. Dat kan ook het kantoor van de Rijdende Advocaat zelf zijn.

De Rijdende Advocaat brengt géén kosten in rekening voor deze unieke service. Het eerste gesprek is bovendien gratis ! Zie ook Tarieven.

Geen gedoe, niet zoeken naar het kantoor, u heeft geen parkeerproblemen geen reiskosten en geen parkeerkosten en u voert de bespreking in uw eigen vertrouwde omgeving. Wel zo fijn!

Tot slot biedt de Rijdende Advocaat ook duidelijkheid en maatwerk betreffende de vraag waar u financieel aan toe bent wanneer u een advocaat inschakelt. Daarom werkt de Rijdende Advocaat zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken.

Uiteraard zal de Rijdende Advocaat u eveneens graag van dienst zijn indien u een beroep kunt doen op de van overheidswege gesubsidieerde rechtsbijstand dan wel indien u verzekerd bent voor rechtsbijstand (Arag, Das etc).

Neem vrijblijvend contact met mij op